Stambolli, i dyti në listën e destinacioneve turistike

Uebsajti i udhëtimeve TripAdvisor e ka renditur Stambollin në vend të dytë pas Londrës si qytetit që duhet vizituar patjetër në jetë.

486994
Stambolli, i dyti në listën e destinacioneve turistike
minarelerden istanbul belgeseli
musluman ulke istanbul 6 98.jpg
minarelerden istanbul belgeseli
katar istanbul yatırım.jpg

Këtë vit Stambolli është ngjitur 2 shkallë në listën e TripAdvisor për 10 qytetet më të preferuara nga udhëtarët në botë dhe është renditur në vend të dytë menjëherë pas Londrës.

Disa nga arsyet përse duhet vizituar Stambollin janë kuzhina e pasur, diversiteti historik dhe kulturor, jeta argëtuese dhe populli filantrop turk. Lista përcaktohet me votat e përdoruesve të faqes së internetit.Lajme të ngjashme