Sulm i PKK-së në Giresun, një dëshmor një i plagosur

1 ushtarë ra dëshmorë si pasojë e një sulmi me raketahedhëse dhe armë të rënda nga ana e terroristëve të PKK-së ndaj Rajonit të Xhandarmërisë në Çaldag të rrethit Giresun.

486111
Sulm i PKK-së në Giresun, një dëshmor një i plagosur

1 ushtarë ra dëshmor si pasojë e një sulmi me raketahedhëse dhe armë të rënda nga ana e terroristëve të PKK-së ndaj Rajonit të Xhandarmërisë në Çaldag të rrethit Guresun.

Gjatë këtij sulmi u plagos edhe Komandanti i Xhandarmërisë, Kapteri Zafer Çalıskan. Kapteri i plagosur u morë menjëherë nën kurim.

Bëhet e ditur se sulmi ndodhi ditën e premte në orën 17.00.

 Lajme të ngjashme