6 bashkëpunëtorë të huaj të DAESH-it arrestohen në Konya të Turqisë

Gjashtë shtetas të huaj të dyshuar për bashkëpunim me DAESH-in, të cilët po përgatisnin një sulm terrorist kundër zyrtarëve të lartë të shtetit u arrestuan nga policia turke mbrëmjen e djeshme në Konya, në qendër të Turqisë.

6 bashkëpunëtorë të huaj të DAESH-it arrestohen në Konya të Turqisë

Sipas një deklarate të një njësie administrative në Konya, ku policia kishte ndërmarrë në të shkruarën kontrolle për verifikimin e identitetit të rretheve ekstremiste, të dyshuarit kishin vënë në shënjestër personalitete të shtetit dhe objekte strategjike.Lajme të ngjashme