“Mall of Istanbul”, qendra më e mirë tregtare e Evropës

“Mall of Istanbul” është vlerësuar nga Këshilli Ndërkombëtar i Qendrave Tregtare (ICSC) si Qendra Tregtare më të mirë të Evropës.

475940
“Mall of Istanbul”, qendra më e mirë tregtare e Evropës
mall-of-istanbul-2.jpg
mall-of-istanbul-3.jpg

Këshilli Ndërkombëtar i Qendrave Tregtare (International Council of Shopping Centers-ICSC) e ka vlerësuar “Mall of Istanbul" si Qendrën Tregtare më të mirë të Evropës. Çmimin “Mall of Istanbul" e mori në ceremoninë e organizuar në Milano. “Mall of Istanbul" përgatitet të festojë sivjet 2-vjetorin e saj dhe vazhdon të japë kontribute të rëndësishme në sektorin e shitjeve me pakicë, në turizmin si dhe jetën artistike dhe kulture të vendit me rreth 30 milionë vizitorë dhe 6 mijë e 500 punonjës.​Lajme të ngjashme