Operacioni “Burimi i Paqes”

Qëllimi ynë është paqja
objektivi është terrorizmi

Turqi-Një predhë e hedhur nga Siria bie në afërsi të pikës kufitare Topraktutan

Ndërkohë që në ngjarje nuk pati të vrarë as dëme materiale, njësitë kufitare u kundërpërgjigjën shumëfish ndaj sulmit.

Turqi-Një predhë e hedhur nga Siria bie në afërsi të pikës kufitare Topraktutan

Një predhë e hedhur nga ana e Sirisë ka rënë në afërsi të pikës kufitare Topraktutan të nënprefekturës Yayladag të Hatayit.

Ndërkohë që në ngjarje nuk pati të vrarë as dëme materiale, njësitë kufitare u kundërpërgjigjën shumëfish ndaj sulmit.

Në anën tjetër në depon e spitalit shtetëror të Kilisit dhe në një fushë me ullinj kanë rënë dy predha të raketahedhësve.

Bëhet e ditur se në ngjarje nuk ka patur humbje jetësh dhe të plagosur.

Në Kilis gjatë 4 muajve të parë të këtij viti janë hedhur 31 raketa të cilat morën jetët e 6 personave.Lajme të ngjashme