Turqia do të ndërtojë 3 qytete të tjera me kontejnerë për refugjatët sirianë

Republika e Turqisë do të ndërtojë në provincat Hataj dhe Kahramanmaras tre qendra të reja për refugjatët, të cilat do të kenë kapacitet për të pritur 40 mijë emigrantë sirianë.

toki-den suriyelilere üç yeni konteyner kent 2.jpg
toki-den suriyelilere üç yeni konteyner kent 3.jpg
toki-den suriyelilere üç yeni konteyner kent 4.jpg

Qeveria turke do të ndërtojë në provincat Hataj dhe Kahramanmaras tre qendra të reja për refugjatët, të cilat do të kenë kapacitet për të pritur 40 mijë emigrantë sirianë.

"Momentalisht jemi duke ndërtuar qendrat më të mëdha të qëndrimit të përkohshëm në botë. Ne e bëjmë këtë me sinqeritet dhe për të ndihmuar ata që kanë nevojë, dhe do të vazhdojmë me ndërtimin edhe të qendrave të reja", tha presidenti i zyrës së agjencisë së qeverisë për Ndërtimin dhe Menaxhimin e Banesave Kolektive (TOKI), Ergun Turan.


Lajme të ngjashme