Kapet autori i sulmit me autobombë në Diyarbakir

Personi që kreu sulmin me autobombë ku ranë dëshmorë 7 policë në Diyarbakir, u kap në nënprefekturën Kocakoy të rrethit Diyarbakir.

Kapet autori i sulmit me autobombë në Diyarbakir

Në sulmin e organizuar me autobombë nga terroristët gjatë kalimit të automjetit që transportonte policët në Baglar të rrethit Diyarbakir, ranë dëshmorë 7 policë si dhe u plagosën 27 persona.

Në lidhje me sulmin e sipërmarrë nga PKK-ja, ishin arrestuar 9 persona.Lajme të ngjashme