Me ambasadorët e vendeve anëtare të BE u vlerësua çështja e sigurisë

Pas sulmeve në Ankara dhe Stamboll janë rritur masat e sigurisë për përfaqësitë diplomatike në Turqi.

Me ambasadorët e vendeve anëtare të BE u vlerësua çështja e sigurisë

Në lidhje me këtë temë është zhvilluar një mbledhje në Ministrinë e Jashtme ku janë vlerësuar masat e marra me ambasadorët e vendeve të Bashkimit Evropian.

Sipas burimeve diplomatike, në një mbledhje ku morën pjesë ambasadorët e vendeve të Bashkimit Evropian, në tryezë u shtrua siguria e ndërtesave të ambasadave.

Në këtë mbledhje janë shkëmbyr mendime në lidhje me masat që janë marrë dhe do të merren për ndërtesat, vendbanimet dhe shkollat e personelit të ambasadave.Lajme të ngjashme