Samiti Turqi-BE / Miratohen në përgjithësi propozimet e Ankarasë

Presidenti i Këshillit Evropian, Donald Tusk, rekomandoi sot që 28 vendet e BE-së të miratojnë një projektmarrëveshje të re me Turqinë për të bllokuar fluksin e emigrantëve, që mbërrijnë në brigjet greke, sipas burimesh turke dhe evropiane.

453527
Samiti Turqi-BE / Miratohen në përgjithësi propozimet e Ankarasë

“Tusk i prezantoi 28 anëtarëve një marrëveshje të rishikuar dhe u rekomandoi atyre që ta miratojnë", theksojnë burimet.

(Zhvillime dhe detaje të reja priten në vijim...)Lajme të ngjashme