Turqia me një përfaqësim gjigand në panairin e turizmit në Gjermani

Zemra e turizmit rreh në Berlin.

448074
Turqia me një përfaqësim gjigand në panairin e turizmit në Gjermani

Turqia planifikon të dominojë në panair me stendën me hapësirën më të madhe.

Në panairin ku mori pjesë edhe Ministri i Kulturës dhe Turizmit Mahir Unal, Turqinë do ta përfaqësojnë 127 kompani.

Ministri i Kulturës dhe Turizmit Mahir Unal mori pjesë në hapjen e panairit të turizmit në Berlin.

Në panairin që do të zgjasë deri me 13 mars ku Turqia ndodhet mes 185 vendesh të tjera, do të ketë 10 mijë pjesëmarrës.

Zona me hapësirën më të madhe në panair prej 3 mijë e 79 metrash është marrë me qira nga ana e Turqisë.

Në këtë panair Turqia do të përfaqësohet nga 127 kompani.

Ministri i Kulturës dhe Turizmit Mahir Unal mori pjesë në hapjen e panairit dhe ka theksuar llojet e turizmit alternativ në Turqi si dhe Expo-n Botanik 2016 në Antalia.Lajme të ngjashme