SHBA mbështesin kandidaturën e qytetit Kilis për Nobel

Zyra për demografi dhe migracion në Departamentin amerikan të Shtetit në mënyrë të hapur përkrah kandidaturën e qytetit turk Kilis për Çmimin Nobel për Paqe.

437131
SHBA mbështesin kandidaturën e qytetit Kilis për Nobel

Zyra për demografi dhe migracion në Departamentin amerikan të Shtetit (SHBA) në mënyrë të hapur ka përkrahur kandidaturën e qytetit juglindor turk Kilis për Çmimin Nobel për Paqe për shkak të solidaritet dhe ndihmës nga autoritetet dhe banorët e qytetit që ofruan për refugjatët nga Siria.

Zyra në profilin e saj zyrtar në rrjetin social Twitter publikoi një artikull nga Richard Hall me titull "Qyteti turk është i gatshëm të jetë kandidat për Çmimin Nobel për Paqe për shkak të shumë të mirave që ka bërë për refugjatët sirianë".

Artikulli i njëjtë është publikuar fillimisht në faqen e portalit të Radios ndërkombëtare amerikane.Lajme të ngjashme