Turqi – PKK vazhdon sulmet e pabesa

Gjashtë ushtarë kanë rënë dëshmorë në një sulm të organizatën terroriste, PKK, në Diyarbakir, kundër një automjeti ushtarak.

Turqi – PKK vazhdon sulmet e pabesa

Në Turqi vazhdojnë sulmet e ulëta të organizatës separatiste.

Gjashtë ushtarë kanë rënë dëshmorë në një sulm të organizatën terroriste, PKK, në Diyarbakir, kundër një automjeti ushtarak.

Lëndën eksplozive, që kishin vendosur në rrugën automobilistike Diyarbakir-Bingol, terroristët e aktivizuan në momentin që po kalonte makina me ushtarë, që ktheheshin nga punimet për kontrollin dhe skanimin e terrenit nga minat.

Në sulmin e pabesë të terroristëve ka edhe ushtarë të plagosur.Lajme të ngjashme