Operacion në Ballbashë të rrethit Batman me ndihmën e avionit pa pilot

Me përcaktimin e bërë me anë të avionit pa pilot në zonën rurale të fshatit Ballbashë (Balbaşı) të rrethit Batman, u zhvillua një operacion kundër organizatës terroriste.

434947
Operacion në Ballbashë të rrethit Batman me ndihmën e avionit pa pilot

Me përcaktimin e bërë me anë të avionit pa pilot në zonën rurale të fshatit Ballbashë (Balbaşı) të rrethit Batman, u zhvillua një operacion kundër organizatës terroriste.

Në 6 strehime të evidentuara gjatë operacioneve, u sekuestruan materiale të shumta që përdoren për bërjen e bombave artizanale si dhe shumë materiale mbijetese të cilat përdoren nga terroristët për tu fshehur në këto strehime.

Pas kësaj, forcat e sigurisë shkatërruan strehimet në fjalë.Lajme të ngjashme