Forcat e Armatosura Turke: Mortajës i përgjigjen me 367 obusë

Dimensioni i reprezaljes gjigande të Forcave të Armatosura Turke kundër organizatës terroriste YPG, zgjatim i PKK-së në Siri, është pasqyruar me shifra.

Forcat e Armatosura Turke: Mortajës i përgjigjen me 367 obusë

Pas zjarrit të hapur mëngjesin e të shtunës nga Siria në territoret turke, për vendosmërinë e mbrojtjes së kufirit dhe për të theksuar ndjeshmërinë e Turqisë, me obusët Furtuna është dhënë përgjigje plot 261 herë.

Me 367 gjuajtje të bëra gjatë dy ditëve, janë goditur në shenjë 90 objektiva të YPG-së.

Në kundërpërgjigjen që tregon vendosmërinë e Turqisë, në 4 ditë janë vrarë 150 terroristë.Lajme të ngjashme