Suksesi i telenovelave turke bëhet shkas për hapjen e shkollave të reja të aktrimit

Interesimi i madh i serialeve turke në arenën ndërkombëtare ka bërë që të lind edhe një sektor i ri, “shkollat e aktrimit”, ndaj të cilave një interes tregojnë të rinjtë.

10-11/Files/UploadedImages/4435999rkdizileri.jpg
10-11/Files/UploadedImages/9191546247filintadizisi.jpg
10-11/Files/UploadedImages/8744396126ilatdizisi.jpg
Në Turqi shtohet numri i shkollave të aktrimit
Në Turqi shtohet numri i shkollave të aktrimit

Telenovelat turke sot ndiqen nga qindra e mijëra persona në të pestë kontinentet.

Interesi i madh që është shfaqur për këto seriale brenda dhe jashtë vendit është bërë shkak edhe për hapjen e shkollave të reja të aktrimit.

Veçanërisht në metropolet e Turqisë numri i shkollave të aktrimit po rritet me shpejtësi. Kuptohet një rol të madh këtu kanë edhe shumat e mëdha të parave që marrin aktorët e këtij sektori.

Telenovelat turke sot ndiqen nga qindra e mijëra persona në të pestë kontinentet.

Interesi i madh që është shfaqur për këto seriale brenda dhe jashtë vendit është bërë shkak edhe për hapjen e shkollave të reja të aktrimit.

Veçanërisht në metropolet e Turqisë numri i shkollave të aktrimit po rritet me shpejtësi. Kuptohet një rol të madh këtu kanë edhe shumat e mëdha të parave që marrin aktorët e këtij sektori.

Mirëpo ekspertët e fushës rekomandojnë që të interesuarit të tregohen të kujdesshëm në përzgjedhjen e shkollave të tilla.

Në shkollat e aktrimit jepen mësime për aktrim në teatër ose në telenovelë.

Por të rinjtë preferojnë më së shumti të marrin mësime aktrimi për serialet televizive.Lajme të ngjashme