Parlamentarët e Mesdheut diskutojnë për krizën e refugjatëve dhe terrorizmin global

Në mbledhjen e Komitetit të Asamblesë Parlamentare të Bashkimit për Mesdheun (AP UpM) për Çështjet Ekonomike dhe Financiare, Punët Sociale dhe Arsimit që mbahet në Stamboll trajtohen çështje të tilla si kriza e refugjatëve, terrorizmi global.

akdeniz için birlik parlamenter asamblesi2.jpg
Parlamentarët e Mesdheut diskutuan në Stamboll krizën e refugjatëve dhe terrorizmin global
Parlamentarët e Mesdheut diskutuan në Stamboll krizën e refugjatëve dhe terrorizmin global

Në mbledhjen e Komitetit të Asamblesë Parlamentare të Bashkimit për Mesdheun (AP UpM) për Çështjet Ekonomike dhe Financiare, Punët Sociale dhe Arsimit që mbahet në Stamboll trajtohen çështje të tilla si kriza e refugjatëve, terrorizmi global dhe politikat e vizave.

Në mbledhjen e Komitetit të Çështjeve Ekonomike dhe Financiare, Punëve Sociale dhe Arsimit të Asamblesë Parlamentare të Bashkimit për Mesdheun (AP UpM) që zhvillohet në Stamboll marrin pjesë deputetë të 12 vende si dhe të Parlamentit Evropian.

Mbledhja e Stambollit është e para nga dy mbledhjet që realizon në vit ky Komitet.

Çështja e emigrantëve ishte në agjendën e parlamentarëve në mbledhjen e Stambollit.

Në fjalimet e mbajtura këtu u theksua se çdo vend duhet të mendojë për interesat e veta, vetëm se këto interesa nuk duhet të jenë të privuara nga të gjitha llojet e vlerave njerëzore dhe morale.


Lajme të ngjashme