MPJ turke përgënjeshtron pretendimet për kalimin e trupave të A. Saudite nëpërmjet Turqisë

Burime nga Kryeministria, bënë të ditur se Turqia është e gatshme për çdo aleancë në luftën kundër DAESH-it.

MPJ turke përgënjeshtron pretendimet për kalimin e trupave të A. Saudite nëpërmjet Turqisë

Burime pranë kryeministrisë përgënjeshtruan deklaratat se ushtria e Arabisë Saudite e cila lufton DAESH-in kalon përmes Turqisë.

Burime nga Kryeministria, bënë të ditur se Turqia është e gatshme për çdo aleancë në luftën kundër DAESH-it.

Ndërkohë janë përgënjeshtruar pretendimet në lidhje me ushtrinë e Arabisë Saudite.

Në deklaratë thuhej: “ Nuk bëhet fjalë për kalimin nëpërmjet Turqisë një ushtrie prej 150 mijë trupash dhe dislokimin e tyre në Turqi”.Lajme të ngjashme