Turqi-Rritet ndjeshëm numri i anëtarëve të arrestuar të DAESH

Numri i të arrestuarve të cilët përmes Turqisë kanë tentuar ti bashkohen DAESH-it është rritur ndjeshëm duke kapur shifrën e 1 mijë e 139 personave.

Turqi-Rritet ndjeshëm numri i anëtarëve të arrestuar të DAESH

Numri i të arrestuarve të cilët përmes Turqisë kanë tentuar ti bashkohen DAESH-it është rritur ndjeshëm duke kapur shifrën e 1 mijë e 139 personave.

Sipas të dhënave të marra nga Kryeministria numri i personave që kanë tentuar ti bashkohen organizatës terroriste DAESH përmes kufijve të Turqisë, të arrestuar nga Xhandarmëria turke ka shënuar rritje.

Që prej 1 janarit të vitit të kaluar deri më tani 643 persona, anëtarë të organizatës terroriste DAESH, janë ndaluar, ndërkohë që kanë tentuar të hyjnë në mënyrë të jashtëligjshme në Turqi si dhe 496 të tjerë janë ndaluar në përpjekje për të kaluar kufirin e Turqisë drejt Sirisë.


Fjalët Kyçe: arrestime , DAESH , Turqi , Siri

Lajme të ngjashme