Dita e lumtur e Erdoganit

Presidenti Recep Tayyip Erdogan dhe bashkëshortja e tij Emine Erdogan përjetojnë lumturinë për të qenë gjyshër për të pestën herë.

Dita e lumtur e Erdoganit

Vajza e Presidentit Erdogan, Esra Albayrak, u bë nën për herë të tretë.

Krahas djalit të sapolindur, çifti Berat dhe Esra Albayrak kanë edhe një djalë 10 vjeç Ahmet Akif dhe një vajzë 6 vjeç që quhet Mahinur.

Presidenti Erdogan dhe bashkëshortja e tij kanë dy nipër edhe nga djali i tyre Bilal Erdogan dhe bashkëshortja e tij Reyyan Erdoga; djali Ömer Tayyip 9 vjeç dhe djalin Ali Tahir 2 vjeç.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme