Padi ndaj Fetullah Gylen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Sipas lajmit të “Yeni Şafak”, në kuadër të përpjekjes kundër strukturës paralale, Kompanitë e avokatisë Amsterdam & Partners LLP dhe Fox Rothschild LLP, bënë të ditur se dje se kanë hapur padi në Amerikë për 6 krime të ndryshme ndaj Fetullah Gylen.

Padi ndaj Fetullah Gylen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Udhëheqësi i ndërmarrjes ndërkombëtare të avokatisë Amsterdam & Partners, Robert Amsterdam dhe avokati i kompanisë së avokatisë Fox Rothschild LLP, Patrick Egan, zhvilluan një konferencë për shtyp në Klubin e Medias Kombëtare në Uashington.

Kompanitë e lartpërmendur të avokatisë kanë kërkuar para Gjykatës në Pennsylvania, ku jeton Gyleni që të procedohet për akuzat në gjashtë pika përfshi shkelje të ndryshme të të drejtave të njeriut.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme