PKK përdor edhe fëmijët në planet e saj tradhtare

Në një operacion ushtarak në rrethin Sirnak (Şırnak) u shpëtua një vajzë të cilën kërkonin ta dorëzonin tek organizata terroriste.

PKK përdor edhe fëmijët në planet e saj tradhtare

Ekipet e Drejtorisë së Luftës kundër Terrorit, ndaloi dhe kontrolloi një automjet të dyshimtë.

Gjatë kësaj ngjarjeje u shpëtua vajza 14 vjeçare e cila do të dorëzohej pa vullnetin e saj tek organizata terroriste.

Ndërsa 3 të dyshimtët përfshi edhe një grua që ndodheshin në makinë u ndaluan nga këto ekipe.

Vajza e vogël ju dorëzua familjes së saj ndërsa 3 të dyshuarit u dorëzuan tek autoritet përkatëse ligjore.

Nga ana tjetër, Në rrethin Sirnak, 10 terroriste të PKK u vetëdorëzuan tek forcat e sigurisë.

Prefektura e këtij rrethi bëri të ditur se përbrenda kufijve të Sirnakut, duke filluar që nga data 23 mars 2013 e deri më sot, 1 mijë e 9 terroristë janë arratisur nga organizata terroriste.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme