Rritet me 5,7% numri i pasagjerëve në aeroportet e Stambollit

Aeroportet “Ataturku” dhe “Sabiha Gökçen” të Stambollit kanë dalë të parat në Evropë për rritjen e numrit të pasagjerëve.

Rritet me 5,7% numri i pasagjerëve në aeroportet e Stambollit

Aeroportet “Ataturku” dhe “Sabiha Gökçen” të Stambollit kanë të parët në Evropë në mesin e aeroporteve që kanë regjistruar rritjen më të madhe të numrit të pasagjerëve.

Në këtë listë aeroporti “Esenboğa” i Ankarasë është renditur i dyti, kurse ai i Trabzonit ka zënë vendin e pestë. Numri i pasagjerëve në aeroportet turke mesatarisht është rritur me 5,7%.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme