Punëtorët turq të rrëmbyer në Irak kthehen në Turqi

2 nga 18 punëtorët turq që u rrëmbyen në fillim të muajit shtator në Bagdad, Kryeqytetin e Irakut, Necdet Yılmaz dhe Ercan Özpilavcı u sollën në Stamboll.

Punëtorët turq të rrëmbyer në Irak kthehen në Turqi

18 punëtorët që punonin në ndërtimin e një stadiumi në rajonin Sadr të Bagdadit u rrëmbyen në 2 shtator nga persona të panjohur të veshur me uniforma.

Punëtorët e lënë të lirë janë në gjendje të mirë shëndetësore dhe bënë të ditur se edhe shokët e tjerë të rrëmbyer janë në gjendje të mirë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme