Beretat e Kuqe hakmerren për shokët e tyre të rënë në Daglica

Njësi komando i Beretave të Kuqe të Forcave të Armatosura të Turqisë u hakmorën për gjakun e derdhur të shokëve të tyre në sulmin e Daglica.

343688
Beretat e Kuqe hakmerren për shokët e tyre të rënë në Daglica

Njësiti komando i Beretave të Kuqe të Forcave të Armatosura të Turqisë u hakmorën për 16 ushtarët e rënë në sulmin e terrorit në Daglica.

Ky njësit i përbërë prej 17 pjesëtarëve doli në kërkim të terroristëve në zonën Daglica.

Pas zbarkimit nga helikopteri njësiti i Beretave të Kuqe mbylli radio lidhjet për të mos marr urdhër për tu kthyer, ndërsa ata rezultonin të humbur.

Ndërkaq ata në atë kohë ishin duke luftuar me qindra terroristë.

Ky njësit pas la 73 trupa të pajetë të pjesëtarëve të PKK-së, ndërsa arriti të kapë 25 prej tyre.

Njësiti u kthye në bazë pa asnjë humbje dhe me hakun e marr të shokëve të tyre që ranë dëshmorë në sulmin në Daglica ashtu siç edhe i dhanë fjalën njëri-tjetrit.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme