Populli i rajonit rebelohet, PKK-ja çmendet

Organizata terroriste e PKK-së mundohet të mashtrojë popullin e rajonit se është duke “mbrojtur të drejtat e tyre”.

Populli i rajonit rebelohet, PKK-ja çmendet

Por përfitimet më të mëdha ekonomike dhe sociale të këtij rajoni shkatërrohen nga vetë kjo organizatë terroriste.

Viktimat e vërteta të terrorit janë vetë populli i rajonit i cili tashmë nuk bën dot më durim, ata janë ngritur në këmbë dhe thonë “mjaft më”.

Organizata terroriste që është tronditur nga reagimi i tyre ka marrë urdhrin që “ti japin fund britmave të popullit dhe ti qëllojnë ata nëse ndihet e nevojshme”. Tashmë qyta e pushkës së terroristëve është kthyer nga populli civil.

120 bejlerë fisesh që përfaqësojnë rajonin, janë kthyer nga organizata terroriste duke i bërë të qartë që “tashmë mjaft dhe largohuni nga vendi ynë”.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme