Turqia me zonë të veçantë industriale për punimet hapësinore

Në kuadër të investimeve të reja në qytezën Kazan të Ankarasë është vënë në jetë projekti për ndërtimin e Zonës së parë Industriale të Turqisë të Specializuar për Hapësirë dhe Aviacion.

Turqia me zonë të veçantë industriale për punimet hapësinore

Vetëm për punimet infrastrukturore të kësaj zone industriale janë harxhuar 50 milionë lira (18,1 milionë dollarë) dhe deri më tani 120 kompani kanë hyrë në radhë për të investuar në këtë zonë.

Kërkesa më e madhe për hapjen e një zone të tillë specifike industriale erdhi nga industria e mbrojtjes, e cila po thyen rekorde të njëpasnjëshme në rritje.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme