TIKA, 180 mijë dollarë ndihma për klubet e futbollit në Gazë

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ka realizuar një ndihmë me vlerë 180 mijë dollarë për klubet sportive të Ligës 1. të Futbollit në Gazë.

TIKA, 180 mijë dollarë ndihma për klubet e futbollit në Gazë

TIKA organizoi një darkë iftari për klubet e futbollit dhe sportistët palestinezë më në zë.

Koordinatori i TIKA-s në Palestinë, Bulent Korkmaz, deklaroi gjatë fjalës së rastit në iftar se donacioni për klubet e futbollit në Gazë është në kuadër të ndihmave të përgjithshme të Agjencisë në Palestinë.

“Realizuam donacione për 12 klube dhe 30 sportistët më të mirë. Turqia financon një numër të madh projektesh për t’i ofruar shërbime më të mira popullit palestinez të Gazës”, tha Korkmaz.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme