Linjat Ajrore Turke do të pasqyrojnë kuzhinën turke

Linjat Ajrore Turke që e rrisin edhe më tepër famën e tyre me çmimet më prestigjioze në Evropë dhe në botë, do të ndryshojnë kulturën e ushqimit.

Linjat Ajrore Turke do të pasqyrojnë kuzhinën turke

Kompania e Linjave Ajrore Turke, THY para 2 vitesh filloi me shërbimin e ushqimit tradicional të kuzhinës turke si pilaf me açuga dhe fasule dhe në këtë mënyrë ndryshoi kulturën e ushqimit që shërbehen gjatë fluturimit.

Bëhet e ditur se ushqimi i kuzhinës turke që shërbehet në avionë mori pëlqimin edhe të pasagjerëve të huaj.

THY tani ka filluar të kërkoj mundësitë për të shtuar numrin e ushqimeve turke në avionët e tyre.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme