Stambolli gati për muajin e bekuar të Ramazanit

Myslimanët e gjithë botës kanë filluar që tani të përjetojnë emocionet e muajit të shenjtë të Ramazanit që do të fillojë ditën e enjte.

305618
Stambolli gati për muajin e bekuar të Ramazanit

Bashkitë e Stambollit i kanë përfunduar përgatitjet disa ditë më parë. Edhe këtë vit, në çdo vende të ndryshme të qytetit do të organizohen aktivitete të ndryshme.

Atmosfera shpirtërore, aktivitetet artistike dhe kulturore të Ramazanit do të arrijnë kulmin gjatë këtij muaji të bekuar. Për 29 ditë me radhë populli do të ketë mundësi të marrë pjesë në koncerte, aktivitete tradicionale dhe në programet e iftarit.

Në bashki të ndryshme të Stambollit janë ngritur çadra të shumta të iftarit për personat në nevoje dhe për banorët që ngelen vonë për të mbërritur në shtëpi për iftar.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme