Turqi – Parlamenti pret deputetët e rinj

Kuvendi i Madh Popullor i Turqisë (TBMM) bën përgatitjet për të pritur deputetët e legjislaturës së 25-të

Turqi – Parlamenti pret deputetët e rinj

Deputetët e rinj mandatet mund ti marrin që nesër dhe të bëjnë regjistrimin edhe në Parlament.

Sekretari i Përgjithshëm i kuvendit turk, Irfan Neziroglu (İrfan Neziroğlu) në një deklaratë që bëri tha se Parlamenti është gati për të pritur deputetët e rinj.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme