Turqia mirëpret manovrat ushtarake "Shqiponja e Kaukazit"

Mes datave 31 maj – 10 qershor, forcat speciale të Azerbajxhanit, Gjeorgjisë dhe Turqisë do të zhvillojnë një stërvitje ushtarake të përbashkët në mikpritjen turke.

Turqia mirëpret manovrat ushtarake "Shqiponja e Kaukazit"

Synimi i stërvitjes “Shqiponja e Kaukazit” është përforcimi i miqësisë, bashkëpunimit dhe koordinimit ndërmjet forcave speciale të Turqisë, Azerbajxhanit dhe Gjeorgjisë.

Manovrat ushtarake do të realizohen me pjesëmarrjen e një njësie të forcave speciale, dy helikopterëve dhe një avioni transporti nga Turqia, si dhe të trupave speciale të Gjeorgjisë e Azerbajxhanit.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme