Zgjedhjet legjislative turke të 7 qershorit

Shtetasit turq që jetojnë jashtë shtetit ose që në datën e zgjedhjeve do të udhëtojnë jashtë shtetit për arsye të ndryshme votën mund ta përdorin në qendrat e votimit që do të hapen në pikat e kalimit kufitar dhe në shtete të ndryshme.

Zgjedhjet legjislative turke të 7 qershorit

Datat e votimit për zgjedhjet e përgjithshme turke sipas vendeve:

08.05 - 31.05: Gjermani, Australi, Austri, Belgjikë, Danimarkë, Francë, Zvicër, Republika Turke e Qipros së Veriut (KKTC)

16.05 - 31.05.2015: Shtetet e Bashkuara të Amerikës

22.05 - 31.05.2015: Norvegji

28.05 - 31.05.2015: Rumania dhe Federata e Rusisë

29.05 - 31.05.2015: Bullgari, Holandë, Itali, Kanada, Arabia Saudite, Turkmeni, Greqi

30.05 - 31.05.2015: Emiratet e Bashkuara Arabe, Angli, Bosnjë-Hercegovinë, Algjeri, Izrael, Kazakistan, Kirgizi, Maqedoni

31.05.2015: Shqipëri, Azerbajxhan, Bahrejn, Republika e Çekisë, Republika Popullore e Kinës, Finlandë, Afrika e Jugut, Gjeorgji, Iran, Irlandë, Suedi, Spanjë, Japoni, Katar, Kosovë, Kuvajt, Liban, Hungari, Egjipt, Uzbekistan, Poloni, Sudan, Tajlandë, Ukrainë, Oman, Jordani dhe Zelanda e Re

Procesi i votimit në të gjitha përfaqësitë turke do të fillojë në orën 10.00 me orën lokale dhe do të përfundojë në orën 19.00. Shtetasit turq një informacion më të detajuar lidhur me përfaqësinë, ku ata do të përdorin votën mund ta marrin përmes adresës www.yurtdisisecim.com 


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme