Davutoglu do të zhvilloj një vizitë në Gjermani

Në qytetin Dusseldorf të Gjeramanisë, Davutoglu do të bëjë përurimin e konsullatës turke

259329
Davutoglu do të zhvilloj një vizitë në Gjermani

Kryeministri turk Ahmet Davutoglu do të zhvilloj një vizitë zyrtare në Gjermani.

Në qytetin Dusseldorf të Gjeramanisë, Davutoglu do të bëjë përurimin e konsullatës turke.

Kryeministri Davutoglu do të takohet me komunitetin turk që jeton në Dortmund dhe Dusseldorf dhe do të kërkoj prej tyre që të votojnë në zgjedhjet legjislative.

Mërgimtarët do të përdorin për herë të parë votën e tyre në zgjedhjet e përgjithshme që do të zhvillohen më 7 qershor.

Votimi i rreth 1,5 milionë mërgimtarë që jetojnë në Gjermani do të filloj më 8 maj.

Gjatë takimit të Davtuoglus me mërgimtarët në Gjermani në rend të ditës do të jenë edhe temat e marrëdhënieve Turqi-BE dhe çështjet e integrimit të turqve.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme