Turqia i bën thirrje nënshtetasve të saj të largohen nga Jemeni

Ministria e Jashtme e Turqisë i ka bërë thirrje nënshtetasve të saj se është e nevojshme që ata të largohen urgjentisht nga Jemeni.

Turqia i bën thirrje nënshtetasve të saj të largohen nga Jemeni

Në deklaratën e bërë nga Ministria i bëhej thirrje nënshtetasve turq për tu kthyer në atdhe në mënyrë të sigurt, për shkak të destabilitetit publik dhe të sigurisë si dhe zhvillimeve negative në Jemen.

Nënshtetasve që duan të largohen nga Jemeni, ju rikujtua se mund të përdorin fluturimet e Linjave Ajrore Turke që janë ende aktive në këtë vend.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme