Sot në Ankara fillon panairi dhe kongresi i 7-të i energjetikë

Ky eveniment, i cili do të organizohet në qendrën e kongreseve dhe panaireve "Congresium Ankara" do të jetë pritës i shumë faktorëve me peshë në fushën e energjisë.

202700
Sot në Ankara fillon panairi dhe kongresi i 7-të i energjetikë

Kongresi dhe Panairi i Energjisë i cili organizohet nga Shoqata "Global Energy" dhe mbështetet nga (AA) starton sot dhe do të zgjasë dy ditë.

Ky eveniment, i cili do të organizohet në qendrën e kongreseve dhe panaireve "Congresium Ankara" do të jetë pritës i shumë faktorëve me peshë në fushën e energjisë.

Në këtë kongres do të diskutohen tema në fushat e energjisë, gazit natyror, financimet energjetike si dhe siguria energjetike.

Në këtë Panair dhe Kongres Energjetik do të marrin pjesë shumë emra të rëndësishëm si, Ministri i Turqisë i Energjetikës, Taner Jëlldëz, Kryetari i zbulimeve dhe zhvillimit Energjetik Kinez, Wang Binghua, zëvendës Ministri i Energjetikës së Mozambikut, Jaime Himede dhe Ministri i Tregtisë, Industrisë dhe Energjetikës së Koresë së Jugut Yoon Sang-Jick.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme