Mblidhet Këshilli i Ministrave, në fokus siguria kombëtare

Këshilli i Ministrave të Turqisë u mblodh sot pasdreke nën drejtimin e Kryeministrit Ahmet Davutoglu.

Mblidhet Këshilli i Ministrave, në fokus siguria kombëtare

Pikat kryesore të agjendës së mbledhjes së kabinetit qeverisës në Ankara janë vendimet, që u morën gjatë samitit të Këshillit të Sigurisë Kombëtare; Procesi i Zgjidhjes për t’i dhënë fund terrorit në vend, si dhe zhvillimet e nxehta brenda dhe jashtë Turqisë.

Sakaq, ministri për Bashkimin Evropian, Volkan Bozkir, do të bëjë një prezantim në lidhje me procesin e anëtarësimit me të drejta të plota të Turqisë në BE.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme