Stamboll - Një zarf i dyshimtë edhe në konsulatën hungareze

Dërgimi i zarfeve me pluhur të dyshimt në konsullata në Stamboll ka filluar më 24 tetor.

Stamboll - Një zarf i dyshimtë edhe në konsulatën hungareze

Prefektura e Stambollit ka deklaruar se pas një njoftimi të konsullatës së Hungarisë në këtë qytet për ardhjen e një zarfi, i cili ishte i mbushur me një pluhur të verdhë ka dërguar në vendngjarje ekipet përkatëse për dezinfektimin e zonës dhe personave që patën kontakt me zarfin.

Sipas njoftimit të Prefekturës së Stambollit më 24 tetor ishin dërguar zarfe me një pluhur të dyshimtë disa konsullatave dhe se pas këtij lajmi ekipet e policisë dhe të skuadrave për ndërhyrje emergjente AFAD u dërguan në këto konsullata për të bërë ndërhyrjet e duhura.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme