Turqi – Vazhdon procesi për eliminimin e terrorit

Nën drejtimin e Zv.kryeministrit Beshir Atallaj është mbajtur mbledhja për “Vlerësimin e Procesit të Zgjidhjes”, një proces që ndiqet nga qeveria me qëllim për ti dhënë fund çështje së terrorit brenda vendit.

Turqi – Vazhdon procesi për eliminimin e terrorit

Mbledhja u zhvillua në selinë e kryeministrisë me pjesëmarrjen e Ministrit të Punëve të Jashtme, Ahmet Davutollu, Ministrit të Drejtësisë Bekir Bozda, Ministrit të Punëve të Brendshme Efkan Ala, Ministrit të Mbrojtjes Kombëtare Ismet Jëllmaz, zv.Kryetari i Partisë AK Numan Kurtulush dhe Nënsrektari i Shërbimit Kombëtar Informativ Hakan Fidan.

Mbledhja u mbajt pa praninë e mediave dhe zgjati rreth 3 orë.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme