Davutollu bisedon me Barzanin për zhvillimet e fundit në Irak

Ministri i Punëve të Jashtme të Turqisë, Ahmet Davutollu mbrëmë ka realizuar një bisedë telefonike me Kryetarin e Qeverisjes Rajonale Kurde të Irakut, Mesud Barzani.

Davutollu bisedon me Barzanin për zhvillimet e fundit në Irak

Sipas informacioneve që janë marrë nga burimet diplomatike biseda është përqendruar veçanërisht në zhvillimet e fundit në provincën Sinxhar, situatën politike të Irakut dhe ndihmat humanitare që Turqia vazhdon të dërgojë në rajon.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme