Mahmus Abas për vizitë në Turqi

Kryetari i Shtetit të Palestinës, Mahmud Abas, do të vijë në Turqi me ftesë të Kryeministrit Rexhep Tajip Erdoan.

Mahmus Abas për vizitë në Turqi

Sipas deklaratës së bërë nga zyra e shtypit të Kryeministrisë, Presidenti i Palestinës, Mahmud Abas, në kuadër të vizitës në Turqi, do të takohet me Presidentin Abdullah Gyl dhe ministrin e Jashtëm, Ahmet Davutollu.

Gjithashtu komunikohej se në kuadër të kësaj vizite do të shqyrtohen zhvillimet e fundit në Palestinë dhe marrëdhëniet dypalëshe.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme