Fushatë e ndihmave nga Kuvendi i Turqisë për viktimat e tragjedi

68822
Fushatë e ndihmave nga Kuvendi i Turqisë për viktimat e tragjedi

Asambleja e Madhe Popullore e Turqisë shtriu dorën e ndihmës familjarëve të minatorëve që humbën jetën në tragjedinë e minierës Soma.

Kuvendi i Turqisë filloi një fushatë për grumbullimin e ndihmave për familjarët e viktimave.

Kontributi i parë në fushatë erdhi prej Kryeparlamentarit Xhemil Çiçek (Cemil Çiçek).

Ndërkaq edhe deputetët dhe stafi tjetër i asamblesë do të mund të japin kontributin e tyre nëpërmjet xhirollogarisë bankare të hapur me këtë rast.


Fjalët Kyçe:

Lajme të ngjashme