Turqia mirëpret Kampionatin Botëror të Boksit për Femra

Kampionati Botëror i Boksit për Femra, i cili mirëpritet nga Turqia, do të nisë me ceremoninë e hapjes që do të mbahet nesër në Stamboll.

1823437
Turqia mirëpret Kampionatin Botëror të Boksit për Femra

Kampionati Botëror i Boksit për Femra, i cili mirëpritet nga Turqia, do të nisë me ceremoninë e hapjes që do të mbahet nesër në Stamboll.

Turqia do të realizojë edhe një tjetër organizim të madh në Stamboll.

Boksieret më të mira të botës do të garojnë për medalje në Ambientet e Kompleksit të  Rinisë dhe Sporteve në Bashakshehir në kampionatin që do të zgjasë deri më 21 maj.

Ceremonia e hapjes së kampionatit do të mbahet nesër në orën 19:00 me orën turke me pjesëmarrjen e ministrit të Rinisë dhe Sporteve Mehmet Muharrem Kasapoglu.

Sportdashësit do të kenë mundësinë të ndjekin pa pagesë Kampionatin Botëror të Boksit për Femra.Lajme të ngjashme