Erdogan mirëpret dhe uron gjimnastët për suksesin e tyre në kampionate

Presidenti Recep Tayyip Erdogan, në lidhje me gjimnastët që priti dje, të cilët morën medalje në kampionatin botëror dhe evropian, bëri një postim në median sociale.

1651087
Erdogan mirëpret dhe uron gjimnastët për suksesin e tyre në kampionate

Presidenti Recep Tayyip Erdogan, në lidhje me gjimnastët që priti dje, të cilët morën medalje në kampionatin botëror dhe evropian, bëri një postim në median sociale.    

“Dje, ne mirëpritëm në Kompleksin Presidencial atletët tanë, burimin tonë të krenarisë, të cilët përfaqësuan vendin tonë në kampionatet ndërkombëtare në gjimnastikë. Kur bashkohen fuqia e të rinjve dhe dashuria për Turqinë, buzëqeshin dhe sytë e tyre dhe sytë tanë. Suksesi qoftë gjithnjë me ju, fëmijët e mi të bukur”, shkroi Presidenti Recep Tayyip Erdogan në “Twitter”.Lajme të ngjashme