Ozbek fiton 2 medalje ari dhe një 1 bronzi në Kampionatin Evropian të Peshëngritjes

Muhammed Furkan Ozbek, një prej përfaqësuesve të Turqisë në Kampionatin Evropian të Peshëngritjes, fitoi të hënën 2 medalje ari dhe një 1 bronzi.

1615903
Ozbek fiton 2 medalje ari dhe një 1 bronzi në Kampionatin Evropian të Peshëngritjes
Muhammed Furkan Ozbek.jpg

Në ditën e tretë të Kampionatit Evropian të Peshëngritjes, i cili po zhvillohet në kryeqytetin Moskë të Federatës Ruse, garuan për medalje atletët e kombëtares turke.

Peshëngritësi Ozbek fitoi një medalje bronzi duke ngritur 145 kg në stilin e shkëputjes, në kategorinë 67 kilogramë për meshkuj.

Ai gjithashtu fitoi dy medalje ari pasi arriti të ngrejë 178 kg në shtytje dhe 323 kg në total.Lajme të ngjashme