Programi i ri i ndeshjeve të kombëtares turke në UEFA

Publikohet programi i ri i ndeshjeve të grupeve të Ligës Kombëtare UEFA 2020-2021.

1444355
Programi i ri i ndeshjeve të kombëtares turke në UEFA

Publikohet programi i ri i ndeshjeve të grupeve të Ligës Kombëtare UEFA 2020-2021.

Sipas deklaratës së bërë nga UEFA ndeshja e parë e ekipit kombëtar turk që zë vend në grupin e 3-të në Ligën B së bashku me Rusinë, Serbinë dhe Hungarinë, do të zhvillohet në 3 shtator ndërsa ndeshja e fundit në 18 nëntor.

Programi i ndeshjeve të kombëtares turke është si më poshtë:

3 shtator:
Turqi - Hungari


6 shtator:
Serbi - Turqi


11 tetor:
Rusi - Turqi


14 tetor:
Turqi - Serbi


15 nëntor:
Rusi - Turqi


18 nëntor:
Hungari-Turqi

 Lajme të ngjashme