Mbyllet sezoni i Euroleague dhe Eurocup, nuk ka kampion

Ligat e basketbollit që ishin pezulluar për shkak të epidemisë së koronavirusit të tipit të ri (Covid-19) nuk do të vazhdojnë këtë sezon.

1423327
Mbyllet sezoni i Euroleague dhe Eurocup, nuk ka kampion

Ligat e basketbollit që ishin pezulluar për shkak të epidemisë së koronavirusit të tipit të ri (Covid-19) nuk do të vazhdojnë këtë sezon.

Liga e Evropës Turkish Airline (Euroleague) dhe Kupa e Evropës ULEB (Eurocup) u anuluan.

Këto dy liga do të pranohen se nuk kanë luajtur këtë sezon.

Anadolu Efes, finalistja e vitit të kaluar të Euroleague ishte lideri dhe i preferuari edhe këtë sezon. Kjo ligë do të vazhdojë sezonin e ardhshëm me të njëjtat 18 skuadra.  

Sezoni 2020-2021 do të fillojë ashtu siç ishte preferuar, më 1 tetor. Këtë vit asnjë skuadër nuk do të shpallet kampion.

 Lajme të ngjashme