Futbollistët e Premier League filluan fushatën për mbledhjen e ndihmave për të prekurit nga Covid-19

Fushata e ndihmave "Futbollistët së bashku" synon të ndihmojë të prekurit nga epidemia e Covid-19 në botë.

1394554
Futbollistët e Premier League filluan fushatën për mbledhjen e ndihmave për të prekurit nga Covid-19
Jordan Henderson.JPG
Harry Maguire.JPG

Futbollistët që luajnë në Premier League e filluan një fushatë ndihme për të mbështetur luftën kundër epidemisë së Covid-19.

Kapiteni i Liverpoolit, Jordan Henderson dhe kapiteni i Manchester United, Harry Maguire kanë njoftuar se kanë filluar një iniciativë të quajtur "Futbollistët së bashku".

Henderson dhe Maguire do të krijojnë një fond për të siguruar mbështetje financiare për profesionistët e kujdesit shëndetësor, vullnetarët dhe njerëzit e prekur nga koronavirusi.

 


Lajme të ngjashme