Dy medalje ari nga sportistet turke në Kampionatin Botëror të Kikboksit për të Rriturit

Në Kampionatin Botëror të Kikboksit për të Rriturit, sportistet turke Gylshah Këjak (Gülşah Kıyak) dhe Dujgu Turan (Duygu Turan) fituan medalje ari.

Dy medalje ari nga sportistet turke në Kampionatin Botëror të Kikboksit për të Rriturit

Në Kampionatin Botëror të Kikboksit për të Rriturit, sportistet turke Gylshah Këjak (Gülşah Kıyak) dhe Dujgu Turan (Duygu Turan) fituan medalje ari.

Kampionati Botëror i Kikboksit për të Rriturit zhvillohet në Sallën e Sportit të Antaljan me pjesëmarrjen e 1250 sportistëve nga 70 vende të ndryshme dhe në ditën e katërt të kampionatit, dy sportistet turke të Ekipit Kombëtar të Kikboksit të Turqisë, fituan medaljen e arit.

Kampionati i cili filloi më 26 nëntor vazhdon sot me garat finale dhe do të përfundojë nesër.Lajme të ngjashme