Ronaldo nënshkruan një marrëveshje historike me Nike

Ylli i Juventusit, Cristiano Ronaldo nënshkroi marrëveshjen më të madhe historike të sponsorizmit.

Ronaldo nënshkruan një marrëveshje historike me Nike

Ylli i Juventusit, Cristiano Ronaldo nënshkroi marrëveshjen më të madhe historike të sponsorizmit.

Nga marrëveshja 6-vjeçare me Nike, së bashku me të mirat plus që vijnë me marrëveshjen, Ronaldo do të fitojë 200 milionë euro.

Ronaldo, që ka 11 sponsor, luan në reklamat e 20 produkteve të ndryshme.

Një postim në instagram nga futbollisti me famë botërore, që ka fituar 5 kampionate të ligës së kampionëve dhe 5 herë çmimin e Topit të Artë, ka një vlerë prej rreth 1 milionë dollarë.  Lajme të ngjashme