Nihat Ozdemir, presidenti i ri Federatës Turke të Futbollit

Në votimin që u mbajt të shtunën në asamblenë e federatës turke kandidati i vetëm Ozdemir mori 179 vota të delegatëve pjesëmarrës dhe u zgjodh presidenti i ri.

Nihat Ozdemir, presidenti i ri Federatës Turke të Futbollit

Nihat Özdemir është presidenti i ri i Këshillit Drejtues të Federatës së Futbollit të Turqisë (TFF).

Ai ishte edhe kandidati i vetëm, ndërsa në seancën e sotme mori 179 vota të delegatëve të asamblesë të FF-së turke.

Ish-presidenti Yildirim Demiroren kishte dhënë dorëheqjen në fund shkurtit Demiroren kishte qenë president i Federatës së Futbollit të Turqisë që nga muaji shkurt i vitit 2012.Lajme të ngjashme